Zaloguj się
+48 732 080 025
Pon - pt: 8:00 - 16:00
- Kategorie
- Producenci
Pakowarka próżniowa G21 Nefrit
Akcesoria
Folia próżniowa w rolce, o szerokości 20 cm i długości 6 m, 2 rolki w opakowaniu. Folie uniwersalne do pakowarek G21 Onyx, G21 Nefrit i innych, do szerokości 28 cm. Do pakowania próżniowego, metodą sous-vide i wydłużania okresu przydatności do spożycia.
bez VAT
z VAT
Folia próżniowa w rolce, o szerokości 28 cm i długości 6 m, 2 rolki w opakowaniu. Folie uniwersalne do pakowarek G21 Onyx, G21 Nefrit i innych, do szerokości 28 cm. Do pakowania próżniowego, metodą sous-vide i wydłużania okresu przydatności do spożycia.
bez VAT
z VAT
Folia próżniowa - woreczki o wymiarach 20 x 30 cm, w opakowaniu po 100 szt. Praktyczne, uniwersalne zastosowanie w pakowarkach G21 Onyx, G21 Nefrit i innych do szerokości 28 cm. Do pakowania próżniowego metodą sous-vide i wydłużania okresu przydatności do
bez VAT
z VAT
Folia próżniowa - woreczki o wymiarach 28 x 40 cm, w opakowaniu po 100 szt. Praktyczne, uniwersalne zastosowanie w pakowarkach G21 Onyx, G21 Nefrit i innych do szerokości 28 cm. Do pakowania próżniowego metodą sous-vide i wydłużania okresu przydatności do
bez VAT
z VAT
G21 Pojemniki próżniowe do marynowania, o pojemności 2 l, można użyć nie tylko do marynowania, ale także do odprowadzania surowców bezpośrednio do pojemnika. Dzięki temu uzyskasz intensywniejszy i lepszy smak oraz dłuższą trwałość składników.
bez VAT
z VAT
G21 Pojemniki próżniowe do marynowania, o pojemności 1,4 l, można użyć nie tylko do marynowania, ale także do odprowadzania surowców bezpośrednio do pojemnika. Dzięki temu uzyskasz intensywniejszy i lepszy smak oraz dłuższą trwałość składników.
bez VAT
z VAT
Podobne produkty
Komorowa pakowarka próżniowa z podwójną pompą, próżniowe pakowanie surowców stałych i płynnych, inteligentne funkcje, podwójne zgrzewy, do folii o szerokości do 30,5 cm.
bez VAT
z VAT
Pompa próżniowa G21 przedłuża świeżość żywności. Automatyczne wyłączanie, szybkie odsysanie powietrza, możliwość zastosowania różnych akcesoriów próżniowych, zasilanie bateryjne.
bez VAT
z VAT
Kompaktowa pakowarka próżniowa, z podwójną pompą do szybkiego i niezawodnego próżniowego zapakowania żywności. Podwójny zgrzew, uniwersalna do folii o szerokości do 28 cm.
bez VAT
z VAT
Opis produktu
Pakowarka próżniowa z zasobnikiem folii i podwójną pompą do niezawodnego próżniowego pakowania żywności. Funkcja marynowania, podwójne zgrzewy, dla folii o szerokości do 28 cm.
Główne zalety zgrzewarki próżniowej G21 Nefrit
Zalety spawarki próżniowej G21 Nefrit
Pakowarka G21 Nefrit z wbudowanym zasobnikiem na folię i obcinarką zachwyci Cię już po pierwszym użyciu. Działa na profesjonalnym poziomie, jest bardzo wydajna i niezawodna. Podwójna pompa zapewnia idealne zasysanie powietrza, a specjalne podwójne zgrzewy niezawodnie uszczelniają opakowanie na zasysanym próżniowo surowcu. Mięso lub inne składniki, przygotowane do gotowania metodą sous-vide, zostaną w ten sposób zabezpieczone w próżni przed działaniem powietrza, a rezultat będzie odczuwalny w smaku, zapachu, bez utraty naturalnych soków, aromatów i kolorów.
Łatwa obsługa, uniwersalne zastosowanie
Pakowarka G21 Nefrit nie tylko może wakować żywność i uszczelniać opakowania próżniowe, ale także umożliwia ręczne odsysanie powietrza za pomocą funkcji Pulse Vacuum lub regulacji czasu topienia w zależności od rodzaju zgrzewanej folii. Dużą zaletą tego pakowarki jest ułożenie folii we wbudowanym zasobniku wewnątrz zgrzewarki.
Kolejna ważna funkcja – odsysanie powietrza z pojemnika do marynowania
Zgrzewarka G21 Nefrit odsysa powietrze nie tylko z worków próżniowych czy folii w rolkach, ale także z pojemników do marynowania próżniowego. Wystarczy podłączyć rurkę do odpowiedniego otworu pojemnika próżniowego G21 (rura jest częścią opakowania pojemniku) o pojemności 1,4 lub 2 l, naciśnij odpowiedni przycisk sterujący, a żywność w pojemniku będzie niezawodnie zawakowana.
Zaleta z pakowania próżniowego G21 Nefrit – funkcja marynowania
Podczas odsysania powietrza z naczynia do marynowania próżniowego G21 użyj funkcji „Marinowanie”. Po włożeniu marynowanego mięsa powietrze będzie wielokrotnie wpompowywane i wypuszczane rozszerzy pory mięsa, dzięki czemu marynowana mieszanina lepiej dostaje się do środka, a to zintensyfikuje i przyspieszy marynowanie.
Mając minimum rzeczy, będziesz gotować jak szef kuchni
Dzięki gotowaniu sous-vide możesz osiągnąć wyższą ligę gastronomiczną również w swojej kuchni. Nie potrzebujesz nawet specjalnych naczyń ani sprzętu, wystarczą wysokiej jakości składniki, garnek wody, wolnowar sous-vide G21 Akura i pakowarka G21 Nefrit.
Specyfikacje
Zawartość pakietu