Zaloguj się
+48 732 080 025
Pon - pt: 8:00 - 16:00
- Kategorie
- Producenci
G21 Pojemnik próżniowy 2 L, marynowanie
G21 Pojemniki próżniowe do marynowania, o pojemności 2 l, można użyć nie tylko do marynowania, ale także do odprowadzania surowców bezpośrednio do pojemnika. Dzięki temu uzyskasz intensywniejszy i lepszy smak oraz dłuższą trwałość składników.
Podobne produkty
G21 Pojemniki próżniowe do marynowania, o pojemności 1,4 l, można użyć nie tylko do marynowania, ale także do odprowadzania surowców bezpośrednio do pojemnika. Dzięki temu uzyskasz intensywniejszy i lepszy smak oraz dłuższą trwałość składników.
bez VAT
z VAT
Wydłużenie okresu przechowywania żywności i zachowanie świeżości, próżnia, chłodzenie i zamrażanie, korpus ze szkła borokrzemowego, pokrywa wolna od BPA, ustawianie daty, odporność na temperaturę -20 do +400 °C.
bez VAT
z VAT
Wydłużenie okresu przechowywania żywności i zachowanie świeżości, próżnia, chłodzenie i zamrażanie, korpus ze szkła borokrzemowego, pokrywa wolna od BPA, ustawianie daty, odporność na temperaturę -20 do +400 °C.
bez VAT
z VAT
Wydłużenie okresu przechowywania żywności i zachowanie świeżości, próżnia, chłodzenie i zamrażanie, korpus ze szkła borokrzemowego, pokrywa wolna od BPA, ustawianie daty, odporność na temperaturę -20 do +400 °C.
bez VAT
z VAT
Opis produktu
G21 Pojemnik próżniowy do żywności ma wiele zalet. Długo utrzymuje świeżość i jędrność surowców, przedłuża ich trwałość bez utraty konsystencji, smaku i zapachu. Pojemnik próżniowy możesz wykorzystać również do marynowania, które dzięki próżni będzie intensywniejsze i wydajniejsze.
Wysokiej jakości materiał, świetna, szczelna pokrywka i praktyczny kształt
G21 Pojemnik próżniowy do marynowania i przedłużenia trwałości ma praktyczny kwadratowy kształt, dzięki czemu jest łatwy do przechowywania. Wykonaliśmy go z bezpiecznego tworzywa sztucznego BPA Free, o wysokiej trwałości i wytrzymałości. Ważna jest również pokrywa z otworem próżniowym, który doskonale uszczelnia, aby zapobiec przedostawaniu się powietrza do zapróżniowanych surowców.
Jakie są zalety marynowania próżniowego?
Dzięki podciśnieniu załadowane mięso jest zapróżniowane, uwalnia pory. W ten sposób marynata przechodzi głębiej pod powierzchnię, a mięso lub inne marynowane składniki zyskują lepszy i wyraźniejszy smak i aromat. Ponadto, w próżni znacznie skraca się czas marynowania. Mięso marynowane w próżni jest smaczniejsze, bardziej soczyste i delikatniejsze. Jeśli użyjesz pakowarki G21 Nefrit, ze specjalną funkcją marynowania (wielokrotna zmiana ciśnienia pozwala na jeszcze lepszy efekt marynowania), poznasz i docenisz znaczną różnicę już przy pierwszej degustacji.
Łatwe w użyciu, łatwe w obsłudze
Zaletą naczyń próżniowych G21, o pojemności 2 l, jest łatwość użytkowania i prosta obsługa. Włóż surowiec do pojemnika, zamknij go pokrywką i odciągnij powietrze za pomocą pakowarki podłączonej do otworu próżniowego w pokrywie. Po zamknięciu otworu, umieść pojemnik z zapróżniowanymi owocami, warzywami lub inną żywnością w lodówce. Podczas marynowania mięsa lub warzyw w próżni, należy dokładnie wsmarować marynatę lub namoczyć/zawinąć przed pakowaniem próżniowym. Następne kroki, pozostają takie same.
Główne zalety pojemnika próżniowego G21 2 l
Specyfikacja
Zawartość opakowania