0
Twój koszyk jest pusty.
Zaloguj się
+48 732 080 025
Pon - pt: 8:00 - 16:00
- Kategorie
- Producenci
Deska do krojenia G21, buk, 400 x 300 x 60 mm
Prostokątna, lita deska do krojenia, o wymiarach 40 x 30 x 6 cm, wykonana z drewna bukowego to idealne akcesorium do krojenia mięsa oraz warzyw i innych składników. Wyprodukowano w Czechach.
Producent
G21
Kod
635430
Numer części
G21SPANM-BUK
VAT
23%
Twoja cena z VAT
249,00 zł z VAT
Twoja cena bez VAT
202,44 zł bez VAT
Dostępność
Dostępność w oddziałach
Gwarancja
24 Měsíce
Zamówienie
other
Numer magazynu 635430
Numer części G21SPANM-BUK
EAN 8595627421519
Podobne produkty
Prostokątna deska do krojenia, o wymiarach 35 x 25 cm, wykonana jest z drewna bukowego i świetnie nadaje się do krojenia mięsa, warzyw i innych składników. Wyprodukowano w Czechach.
79,67 zł
bez VAT
97,99 zł
z VAT
Prostokątna deska do krojenia, serwowania, o wymiarach 30 x 20 cm, wykonana jest z drewna bukowego z rowkiem uniemożliwiającym spływanie soku z pokrojonego jedzenia na blat kuchenny. Wyprodukowano w Czechach.
57,72 zł
bez VAT
71,00 zł
z VAT
Grill gazowy ze stali nierdzewnej G21 Argentina BBQ Premium Line z żeliwnym rusztem grillowym, żeliwną płytą. Elektryczny zapłon, kontrola gazu, palnik boczny 3,15 kW, 4 palniki główne po 3,5 kW każdy, system Flame Tamer.
1 901,63 zł
bez VAT
2 339,00 zł
z VAT
Gwarancja 4 lata
Opis produktu
Każdy dobry kucharz wie, że odpowiednio pokrojone mięso to podstawa przygotowania posiłku. Do krojenia mięsa potrzebne są dwa narzędzia, których jakość naprawdę ma znaczenie. Ostry nóż lub tasak i drewniana deska do krojenia.
Deska G21 - najlepszy wybór do krojenia
Krojenie mięsa lub warzyw i twardych składników na desce z litego drewna jest delikatne dla noży i tasaków do mięsa, a drewno nie tępi ich ostrzy. Możesz również użyć deski do porcjowania czy tłuczenia mięsa, gdy uderzasz w mięso młotkiem. O jakości deski do rozbioru mięsa 40 x 30 cm, świadczy również jego grubość 6 cm.
Deski bukowe to pewny zakup
Drewniane deski do krojenia są wykonane z różnych rodzajów drewna, do produkcji naszej deski G21 użyliśmy drewna bukowego ze względu na jego wspaniałe właściwości.
W przeciwieństwie do dębu, drewno bukowe nie posiada goryczy, którą można przenieść na żywność, ani nie brudzi i odbarwia tak łatwo, jak np. drewno jesionowe czy lipowe. Drewno bukowe do krojenia jest obojętne w smaku, twarde i trwałe oraz odpowiednio gęste.
Jak dbać o deski drewniane
Aby deska do krojenia służyła jak najdłużej, nie myj jej w zmywarce ani nie używaj detergentów. Przy odpowiedniej pielęgnacji utrzymasz deskę do krojenia mięsa w idealnym stanie, nawet bez użycia środków chemicznych. Wystarczy opłukać ją po każdym użyciu i pozostawić do wyschnięcia, można również wyczyścić deskę do krojenia sokiem z cytryny lub octem. Warto od czasu do czasu posmarować deskę drewnianą olejem roślinnym lub mineralnym, aby drewno nie wyschło.
Główne zalety
Specyfikacja