0
Twój koszyk jest pusty.
Zaloguj się
+48 732 080 025
Pon - pt: 8:00 - 16:00
- Kategorie
- Producenci
Płyta żeliwna G21 do grilla Argentina BBQ
Bezpłatny transport
Płyta żeliwna G21 do grilla G21 Argentina. Płyta grillowa wykonana z wysokiej jakości żeliwa odpornego na wysokie temperatury i zarysowania. Gładka powierzchnia.
Producent
G21
Kod
6390363
Numer części
G21-PL1ARG
VAT
23%
Twoja cena z VAT
269,00 zł z VAT
Twoja cena bez VAT
218,70 zł bez VAT
Dostępność
Dostępność w oddziałach
Gwarancja konsumencka
24 Měsíce
Inna gwarancja
24 Měsíce
Zamówienie
other
Numer magazynu 6390363
Numer części G21-PL1ARG
EAN 8595627422844
Opis produktu
Grillowanie na żeliwnej płycie nada określeniu „idealny przysmak” nowy wymiar. Czy jesteś dumnym posiadaczem grilla gazowego G21 Argentina BBQ? Ślini Ci się ślinka na myśl o grillowanym steku, serze, pstrągu, jajkach, kiełbaskach, bakłażanie, papryce i innych przysmakach z letniej kuchni? W takim razie pamiętaj o pielęgnacji płyta żeliwna do grillowania G21. Uwierz mi, nigdy nie jadłeś tak soczystego steku.
Dlaczego żeliwo?
Żeliwo to jeden z najtrwalszych materiałów używanych do grillowania. Jest wysoce odporny na wysokie temperatury i zarysowania. Płyta żeliwna jest gładka i można jej używać przede wszystkim do grillowania siekanych warzyw, jajek i sera, ale także do grillowania steków, większych kawałków warzyw i ryb.
Warzywa smaczne i zdrowe
Chcesz poczęstować się mieszanką warzyw przygotowaną na grillu gazowym? Warzywa można grillować na grillu, ale trzeba je pokroić na duże kawałki, żeby nie wpadły do ??ognia. Dodatkowo grillowane w ten sposób warzywa można łatwo przypalić i zamiast soczystych, zdrowych przysmaków podać gościom suszone wafle. Żeliwna płyta grillowa to świetne rozwiązanie. Grilluj warzywa na dużych kawałkach i pokrój na małe kawałki w mieszance. Upewnij się, że Ty i Twoi znajomi będziecie długo rozmawiać o soczystej mieszance grillowanych warzyw.
Co powiesz na porządny kawałek mięsa?
Warto wspomnieć również o steku grillowanym na grillu, jednak podczas jego przygotowywania większość soku z niego kapie, a mięso pozostanie nieco twardsze. Nie spotka Cię to podczas grillowania na talerzu! Podczas grillowania steków na żeliwnym talerzu większość soków pozostaje w mięsie. Dzięki temu uzyskasz złotą skórkę na powierzchni, ale wewnątrz mięso będzie miękkie i soczyste.
Czy zaopatrzyłeś się już w mięso i posiekane warzywa? Przygotuj więc grilla, roztop żeliwny talerz, ostudź napój, zaproś znajomych i ciesz się relaksującą kolacją na świeżym powietrzu.
Specyfikacje